Levnější a chutnější alternativa hovězího
Dančí kýta je nejblíže hovězímu svou jemnou strukturou a chutí. Pro někoho, kdo se ještě do zvěřiny nepustil, doporučujeme právě daňka pro začátek. Pro svou jemnost je tak ideální i pro tatarák, který oslní nejednoho gurmána. Navíc v kombinaci asijských chutí je pokrm prostě harmonie. K přípravě samotné kýty doporučujeme přidat i kus boku (vepřového, ideálně z přeštického).
Co se Vám bude na recept hodit?
Chlazená zvěřina je dostupná každý týden dle aktuální nabídky. Zastavte se do našeho obchůdku na Mělníku či v Praze nebo nás kontaktujte na info@lesalouka.cz / +420 722 102 101 pro více informací. Maso vám rádi naporcujeme dle požadavků. Pokud na eshopu nebude k nalezení chlazený kus masa, určitě se najde v mražené podobě 😉
Jelení kýta
Jelení kýta patří mezi nejaromatičtější kusy zvěřiny. Nebudete litovat při jakékoliv přípravě.
Do obchodu
Dančí kýta
Dančí překvapí svou jemnou strukturou a chutí. Kýta je navíc libový a krásný kus.
Do obchodu
Dančí plec
Daněk je ideální pro začátečniky se zvěřinou. Jemný chuťově i strukturově.
Do obchodu
Červené víno Golden Thread
Jihoafrické víno, které oslní nejen vůní, barvou ale i hlavně chutí.
Do obchodu