Co budeme potřebovat?
- Srnčí plecko
- Cibuli
- Česnek
- Divoké koření
- Olej
- Rozmarýn
- Vývar nebo červené víno na podlití
- Sušené houby (dle preference)
- Těstoviny nebo knedlík
Postup:
Srnčí plecko pokrájíme na větší kousky. Z oleje a divokého koření (koření na zeleninu, koření na steaky/medvědí česnek) necháme nějaký čas marinovat (ideálně přes noc). Na pánev si dáme na jemno nakrájenou cibuli a česnek. Lehce osmahneme a přidáme srnčí plecko, které necháme zatáhnout. Pokud máme, přidáme rozmarín. Vše podlejeme vodou nebo vývarem, přidáme na hrubo pokrájenou cibuli a necháme vařit zhruba 20 minut. Pro zpestření přidáme sušené houby. Celou směs finálně zahustíme a podáváme s těstovinou, nebo knedlíkem.
Dobrou chuť 🙂
Co se Vám bude na recept hodit?
Chlazená zvěřina je dostupná každý týden dle aktuální nabídky. Zastavte se do našeho obchůdku na Mělníku či v Praze nebo nás kontaktujte na info@lesalouka.cz / +420 722 102 101 pro více informací. Maso vám rádi naporcujeme dle požadavků. Pokud na eshopu nebude k nalezení chlazený kus masa, určitě se najde v mražené podobě 😉