Sleva 10 % na naše výrobky Les&Louka zakoupené a vyzvednuté na podnikové prodejně na Mělníku.
-
NOVĚ ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY - PONDĚLKY MÁME ZAVŘENO NA OBOU PRODEJNÁCH

Tradiční zelňačka se zvěřinovou klobásou

Druhý název pro podzimní období je polévkové. Žádné jídlo v chladných večerech nezahřeje tak, jako talíř teplé polévky. Zelňačka je v české kuchyni již dlouholetou tradicí vypilovanou k dokonalosti. 

Co budeme potřebovat?

Jak postupovat?

Postupem pro přípravu jsme se nechali inspirovat paní Annou Balážovou, protože nás baví jednoduchost jejího receptu! 🙂 Základ úspěchu je v zelňačce opravdu kvalitní klobása. Doporučujeme si polévku ozvláštnit naší poctivou zvěřinovou klobáskou. Klobáska Rauch dodá polévce příjemnou uzenou chuť a klobáska Pikant jí zase dodá šmrncovní říz. Proto kombinací těchto 2 klobás dosáhnete v polévce perfektně vyladěné chuti 😉 Jak si polévku připravit se dozvíte v následujícím videu ⬇

Dobrou chuť 🙂

Co se Vám bude na recept hodit?

Wildwurst Pikant, klobása co má říz

Kombinace mufloního a kančího masa s chilli - pokud máte rádi pálivé, tuhle skvělou klobásu musíte ochutnat.

Wildwurst Rauch, skvěle zauzená klobása

Vychutnejte si tuhle skvěle zauzenou klobásu jenom tak, nebo ve vašich oblíbených jídlech.