Druhý název pro podzimní období je polévkové. Žádné jídlo v chladných večerech nezahřeje tak, jako talíř teplé polévky. Zelňačka je v české kuchyni již dlouholetou tradicí vypilovanou k dokonalosti.
Co budeme potřebovat?
- Wildwurst Rauch, skvěle zauzená klobása
- Wildwurst Pikant, klobása co má říz
- 3 větší brambory
- 1 velkou cibuli
- 1 balení kysaného zelí
- koření: 1/2 lžičky kmínu, 2 bobkové listy, pár kuliček pepře, 2 polévkové lžíce mleté papriky
Jak postupovat?
Postupem pro přípravu jsme se nechali inspirovat paní Annou Balážovou, protože nás baví jednoduchost jejího receptu! 🙂 Základ úspěchu je v zelňačce opravdu kvalitní klobása. Doporučujeme si polévku ozvláštnit naší poctivou zvěřinovou klobáskou. Klobáska Rauch dodá polévce příjemnou uzenou chuť a klobáska Pikant jí zase dodá šmrncovní říz. Proto kombinací těchto 2 klobás dosáhnete v polévce perfektně vyladěné chuti 😉 Jak si polévku připravit se dozvíte v následujícím videu ⬇
Dobrou chuť 🙂
Co se Vám bude na recept hodit?
Wildwurst Pikant, klobása co má říz
Kombinace mufloního a kančího masa s chilli - pokud máte rádi pálivé, tuhle skvělou klobásu musíte ochutnat.
Wildwurst Rauch, skvěle zauzená klobása
Vychutnejte si tuhle skvěle zauzenou klobásu jenom tak, nebo ve vašich oblíbených jídlech.