Sleva 10 % na naše výrobky Les&Louka zakoupené a vyzvednuté na podnikové prodejně na Mělníku.
-
NOVĚ ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY - PONDĚLKY MÁME ZAVŘENO NA OBOU PRODEJNÁCH

Připrav si trochu jinej tatarák

Základem vymazlenýho tataráku je kvalitní maso. Z lesa za nás jednoznačně DANĚK (panenka, hřbet ale i z kýty, která je libová je skvělej)! Z louky doporučujeme sáhnout taktéž po svíčkové nebo kýtě. A jak tatarák připravujeme my?

Co budete potřebovat?

  • maso dle vašeho výběru
  • cibule
  • vaječné žloutky
  • sójovou omáčku
  • worcesterovou omáčku
  • kečup
  • hořčici
  • sůl
  • pepř

Příprava ve zkratce:

zmražený kousek masa necháme pozvolně povolit, ideálně mu ten čas dopřejeme v ledničce. Poté ho nakrájíme na drobné kousky, které postupně vkládáme do mixovací nádoby tyčového mixéru a sekáme tak dlouho, aby nám výsledná konzistence byla příjemná. To samé uděláme s cibulí, kterou nám mixér naseká fakt najemno. Dle počtu porcí přidáme počet žloutků a pak už dochucujeme dle vlastní chuti. My používáme: sojovku, worcester, kečup, hořčici, sůl a pepř (lze přidat i trošku papriky a drceného kmínu).

Pak už schází jen dozlatova osmažit topinky, oloupat česnek a z ledničky vytáhnout vychlazené pivko 👌

Přejeme dobrou chuť!

Jaké maso na to?

Na výběr je z několika variant: dančí hřbet (doporučujeme mražený), dančí kýta (doporučujeme mraženou), pěkný kousek hovězího z naší louky