Připrav si domácí sekanou ze zvěřiny a ochutnej něco nového. Pokud chceš být bez práce, kup si naši už vyladěnou sekanou tak jak jí děláme doma, a kterou stačí už jenom hodit do trouby 👨🍳 Skvěle chutná s bramborovou kaší, ale i jen tak na chlebu.
Jak vybrat maso?
Na sekanou doporučujeme použít krk nebo plecko. Pokud se nebojíte experimentovat, můžete nakombinovat třeba daňka s kancem.
Kančí je asi jediná zvěřina, která je trošku tučnější a sekaná je pak krásně šťavnatá
Tip z naší kuchyně:
Zvěřina je obecně velmi libové maso, proto se nebojte do sekané přidat trošku slaniny nebo špeku, případně ji upečte ve slaninovém kabátku. Hrajte si ještě víc a naplňte sekanou vajíčkem, slaninou, párkem – fantazii se meze nekladou.
Přejeme dobrou chuť!